96

Bli bedre til å selge!

Modum Næringsforening har inngått samarbeid med Sales Mojo AS, som leverer B2B salgskurs i form av effektive video opplæringspakker. Gjennom dette samarbeidet vil våre medlemmer få tilgang til som består av 17 videoer med viktige temaer innen B2B salg.


Gratis for Modum Næringsforening sine medlemmer!
 

Sales Mojo konseptet bygger på det universelle i kommunikasjon med kunder. Her får du selve basisen, som er anvendelig i de aller fleste bransjer og ikke minst nødvendig for å lykkes med B2B salg. Kunnskapen formidles gjennom korte (2 - 2,5 min) videoer, der det er høyt fokus på nysalg og oppsøkende salg, i tillegg til pleie av eksisterende kunder. At norske bedrifter generelt har et stort potensiale i å høyne sin kompetanse på salg understrekes stadig fra faglige hold, f eks i de nyeste Innovasjonstalene.

Eksempel på viktig tema, der mange bedrifter kan trenge påfyll:

«USPene» - Unique Selling points
For å være overbevisende i en salgssituasjon er det avgjørende at selger vet nøyaktig hvorfor kunden skal velge å kjøpe nettopp av deres bedrift, fremfor av konkurrentene!
Kort utdrag fra videoen USPene.


Ingen er fullstendig utlært på salg - få en boost på omsetningen gjennom en oppfriskning i salgskunnskapene!

For å få gratis tilgang til B2B salgskurs fra Sales Mojo, klikk på denne lenken: Sales Mojo Startup bestillingsside for Modum Næringsforening